Locatie

Het Amadi Panorama Hotel ligt in de moderne stadswijk IJburg in Amsterdam-Oost en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. U kunt parkeren in de parkeergarage naast het hotel en met de tram bent u in tien minuten in het centrum van Amsterdam.

Het hotel is gevestigd in de bovenste drie verdiepingen van een beeldbepalend gebouw en biedt een fantastisch uitzicht over het weidse IJmeer, de bijzondere architectuur van IJburg en de skyline van Amsterdam.

De wijk IJburg is aangelegd op een aantal kunstmatige eilanden in het IJmeer. De combinatie water, lucht en stedelijke sfeer maakt IJburg tot een unieke locatie. Hier bent u 'buiten in de stad' en toch bent u met de tram in tien minuten in het centrum van Amsterdam.

IJburg heeft veel te bieden op het gebied van architectuur. Zo zijn er stadsvilla's en er is een waterwijk met drijvende woningen, dijkhuizen en aanlegsteigertjes.

 

Winkels en restaurants

Naast het hotel is het winkelcentrum van IJburg gevestigd. Op tien minuten loopafstand is een kleine, gezellige haven met een aantal restaurants. In de zomer is het strand van IJburg geopend met daarop het horecapaviljoen Blijburg, een trekpleister voor bewoners en toeristen.

Download de Amadi Hotels app 

Deze app biedt u uitgebreide informatie over onze hotels, over Amsterdam met alle musea, restaurants en places to be. Ook vindt u een gedetailleerde city map en navigator.