Het Hotel

Amadi Panorama Hotel is een luxe 4-sterren hotel met 67 royale kamers en een fantastisch uitzicht.

Het hotel heeft een- tot vierpersoonskamers, familiekamers, suites en mindervalidenkamers. Alle kamers beschikken over airconditioning en zijn voorzien van een luxe badkamer met o.a. een milieuvriendelijke regen- en handdouche, een haardroger en een scheerspiegel. In de kamers vindt u op maat gemaakte meubels, een zeer comfortabel bed en design verlichting. Standaard is een smart TV met internet en een enorme zenderkeuze. Een Nespresso koffieapparaat, theefaciliteiten en een minibar staan gratis tot uw beschikking. In het gehele hotel heeft u toegang tot snel en gratis wifi en de kamers zijn alle uitgerust met een modern, elektronisch beveiligd toegangssysteem.

In het Amadi Panorama Hotel wordt veel aandacht besteed aan milieu en duurzaamheid. Bij de bouw en inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken op dit gebied. Hiermee bereiken wij o.a. een aanzienlijke energie- en waterbesparing zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort.

Daarnaast bieden we onze gasten biologische en fairtrade producten, zoals biologische thee en wijn. In het restaurant op de 8e verdieping kunt u genieten van een heerlijk vers ontbijt met biologische producten.

Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om uw specifieke wensen te vervullen en uw vragen te beantwoorden. Bij Amadi Panorama Hotel willen we dat u geniet van uw verblijf.

Een stad met een rijke historie

Amsterdam heeft als belangrijke VOC stad een rijke geschiedenis, die terug te zien is in de grachtengordel en de vele musea. Vraag ons personeel om meer informatie.

Ontdek musea